A Travellerspoint blog

Het ergste gehad

rain

Zo'n grote, meterslange naald die wordt vastgehouden door een allervriendelijkste mevrouw die je ervan verzekert dat het echt echt ├ęcht geen pijn doet... en dat keer twee. En dan heb ik nog geluk gehad, mijn gewaardeerde klasgenoten moeten er nog drie, die ik al heb gehad toen ik op mijn veertiende een wereldreisje naar Turkije maakte. Twee dikke prikken dus. DTP en Gele koorts. DTP in mijn linkerarm en Gele koorts in de rechter. Daar kan ik in ieder geval niet meer aan doodgaan, toch een hele geruststelling.

Een aantal van jullie wisten het al, eigenlijk de meesten wel, omdat ik nu eenmaal graag over mezelf praat, maar ik ga in april voor 10 weken naar Suriname.
Niet om lekker op vakantie te gaan, nee, om KEI en KEIHARD te werken. Ik ga stage lopen in groep 6 van de Nassy Brouwerschool in Paramaribo. Een hele uitdaging, heel spannend, heel duur maar vooral ontzettend leuk als ik de verhalen van medestudenten hoor die er zijn geweest.

Vaccinaties hoef ik nu niet meer te hebben gelukkig, die kan ik afstrepen. Gelukkig ligt er nog een hele berg aan ander voorbereidingswerk wat ik kan doen.
Hoera!

Posted by romyasmus 06:56 Archived in Netherlands

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

Comments on this blog entry are now closed to non-Travellerspoint members. You can still leave a comment if you are a member of Travellerspoint.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint